€590,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
2zg7vnjott241q5llrpx file

20 kpl Big Rich Money kirjoja ja 45 min webinaari Katja Presnal vieraananne

Haetko tiimillesi BIG RICH MONEY innostusta tai haluatko koota mukavan yrittäjäporukante yhteen ja kutsua Katja Presnalin virtuaalisesti kylään?

Oli kyseessä sitten innostava lukupiiri tai pienen yrityksen henkilökunnan kannustaminen - Katja kertoo Big Rich Money ajattelumallin ja kannustaa miettimään menestystä uudelta kantilta.

Tässä paketissa on 20 kpl Big Rich Money kirjoja, ja 45 minuutin webinaarikeskustelu Big Rich Money kirjailijan Katja Presnalin kanssa.

Tämä paketti tällä hinnalla ainostaan vuoden 2021 loppuun, joten osta ja varaa nopsaan!

Tähän webinaariin ei sisälly räätälöityä sisältöä tai konsultointia, vaan aiheena on Big Rich Money kirjasta tuttu ajatusmalli.

Saat kirjoja 20 kappaletta, koko porukalle!

Lisätietoja kirjasta:

Voiko intohimolla tienata ja miksi oma asenne on niin tärkeä? Miten tehdä samanlaista markkinointia kuin maailman isoimmat brändit vaikkei olekaan budjettia? Miten luoda menestys silloinkin kun kaikki menee pieleen?


Big Rich Money on naisyrittäjiä voimaannuttava mantra.

Big Rich Money on suosionosoitus sinulle joka kapinoit perinteistä urapolkua vastaan, ja uskallat olla itsellesi paras pomo joka sinulla on koskaan ollut.

Big Rich Money on kutsu niille jotka taistelevat yksin tuulimyllyjä vastaan ja kunnioittavat matkaa tavoitteisiinsa juhlimalla pieniäkin voittoja.

Tämä innostava yrittäjän ohjekirja puhuttelee yrittäjää ja yhdistää eri asioita loogisesti yhteen - asioita, joista yleensä täytyy oppia monesta eri tahosta erikseen. Kirjassa jaetaan konsulttisalaisuuksia maailmalla tunnettujen konsulttien kynästä, ja nostetaan esille suomalaisten naisyrittäjien korona-ajan menestystarinoita.

Katja Presnal ja Candice Kilpatrick Brathwaite ovat molemmat kolmen lapsen äitejä, maailmanmatkaajia ja unelmien toteuttajia. He ovat digitaalisen markkinoinnin pioneereja, jotka ovat konsultoineet niin Fortune 100-yrityksiä kuin startupeja, ja tehneet viraalikampanjoita jotka on tavoittaneet sata miljoonaa kuluttajaa. Katja Presnal on suomalainen seitsemän American Advertising Awards-palkinnon voittaja, joka on puhunut konferensseissa ympäri maailman. Candice Kilpatrick Brathwaite on newyorkilainen markkinointistrategi, jonka missiona on auttaa naisyrittäjiä menestymään. Heidän uusi yrityksensä, Insider Society, tarjoaa tukea ja apua naisyrittäjille.

Kirjailijat: Katja Presnal ja Candice Kilpatrick Brathwaite

ISBN: 9789523792241

Kieli: Suomi

Julkaistu: 2021-09-30

Kustantaja: Basam Books  

Hinta 20 kpl kirjoja ja 45 min webinaari vierailu: 590€

(sisältää ALV ja postikulut Suomessa)