Tadaa! Luentokiertueella:

Katja Presnal & Piia Koriseva 

Tadaa! Luentokiertueella:

Piia Koriseva & Katja Presnal

Hyvinvoiva yrittäjä, rahaa tekevä yritys

Tadaa! on Suomen ainoa yrittäjille suunnattu luentokiertue, jossa naiset puhuvat liiketoiminnasta ja hyvinvoinnista huumorin siivin. 

Tadaa! kiertue luo elämyksiä, mahdollistaa kohtaamisia, ja innostaa kuulijoita tekemään muutoksia arkeen.

Vuonna 2022 tapahtuva kiertue on suunnattu naisyrittäjille ja yrittäjäksi haluaville eri yrittäjäyhdistysten ja organisaatioiden tilaisuuksissa.

Katja Presnal ja Piia Koriseva

Puhujat

Hyvinvoinnin ja markkinoinnin asiantuntijat yhdessä.

Piia Koriseva

Piia teki elämäntyönsä toimittajana, ja tuli tutuksi radiosta, mm. Spede-yhtiön TV-ohjelmista, ja työstään Ilta-Sanomissa ja Otava Mediassa. Piia teki myös kansainvälistä PR-työtä ja esiintyi Up With People -organisaatiossa.

Vuonna 2008 kuitenkin aivoinfarkti ja oikean puolen halvaantuminen muuttivat Piian elämän. Alkoi vuosia kestänyt kuntoutuminen, jonka jälkeen Piia on auttanut muita hyvinvoinnin polulla ja on tunnettu Elämänmakuista Elämää luennoista sekä KINEE – Keski-ikäisen naisen elämänmakuista elämää podcastista.

Piian suosittu kirja 365 muutoksen päivää (Gummerus, 2018) on jo loppuunmyyty.

Katja Presnal

Katja oli yksi ensimmäisiä verkkokauppiaita, jotka käyttivät somea markkinoinnissa - koko maailmassa. Katja löi läpi sosiaalisen median pioneerina vuonna 2008, jolloin hän oli mm. tekemässä Walmartille maailman ensimmäistä vaikuttajamarkkinointiin keskittyvää markkinointistrategiaa Usassa. 

Katja on työskennellyt niin maailman suurimpien yritysten kuin yksinyrittäjien kanssa. Hän omistaa Skimbaco Lifestyle verkkomedian ja Insider Society yrittäjäverkoston.

Hänen uusin kirjansa Big Rich Money: Miten tehdä yrittäjän unelmista kannattavaa liiketoimintaa (Basam Books) ilmestyi syksyllä 2021. 

Tadaa! Koko kansa menestyy!

Missiomme on tärkeä: naisten voimaannuttaminen ja konkreettinen apu jaksamiseen ja yrittämisen kulmakiviin.

Joka kolmas suomalainen nainen on haaveillut yrittäjyydestä, nyt on aika tehdä haaveista totta.

Suomessa on noin 80 000 naisyrittäjää, heidän menestyksen buustaamisella on kansantaloudellista merkitystä, ja tavoitteenamme onkin kansantalouden kasvattaminen.  

Tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia yrityksille jotka haluavat olla tukemassa yrittäjien kasvua, ja haluavat olla mukana luomassa elämyksiä tälle kohderyhmälle.

Ota yhteyttä

Yrittäjille

Pyydä luentoa yrittäjäyhdistykseltäsi, tai järjestä oma paikallinen tapahtuma.

Seuraa keskustelua myös somessa #tadaa ja osallistu menestystalkoisiin.

Liity uutislistalle

Luennot yhdistyksille ja organisaatioille

Lähdemme koko Suomen kattavaan kiertueelle!

Buukkaa meidät tapahtumaan paikan päälle.

Luentomyynnistä vastaa Piia Koriseva. 

[email protected]

Buukkaa luento

Sponsoroinnit & partneruudet

Mahdollistamme kohtaamisia, ja näymme somessa. Tarjoamme näkyvyyttä, partneruutta ja tuotenäytteiden jakamista tapahtumissa. 

Sponsorimyynnistä vastaa Katja Presnal.

[email protected]

Kysy sponsoroinnista

Tilaa sisäpiirin briiffi

Liity Insider Society Finlandin sisäpiiriin. Saat kutsuja yrittäjille suunnattuihin tapahtumiin, tietoja palveluistamme ja paljon muuta!