Tarina

"Yrittäminen ei aina ole helppoa yksin.  Joten päätimme perustaa Insider Societyn jotta jokaisella naisyrittäjällä on paikka josta saat tukea."

Katja ja Candice

Tarina

"Yrittäminen ei aina ole helppoa yksin.  Joten päätimme perustaa Insider Societyn jotta jokaisella naisyrittäjällä on paikka josta saat tukea."

Katja ja Candice

Insider Societyn tarina

Perustimme kansainvälisen Insider Societyn vuonna 2020 auttaaksemme yrittäjiä menestymään. Ryhmään liittyi useita suomalaisia yrittäjiä, joten päätin avata Insider Society Finlandin syksyllä 2021. 

Missiomme on auttaa naisyrittäjiä menestymään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. 

Kirjamme Big Rich Money: Miten tehdä yrittäjän unelmista kannattavaa liiketoimintaa (Basam Books 2021) ja saman niminen verkkokurssi innostavat ja auttavat ajattelemaan strategisesti liiketoiminnan kasvua, ja tekemään tehokasta markkinointia oman näköisellä tavalla.

Tervetuloa molempiin Facebook-ryhmiimme! 

Katja Presnal

Katja Presnal

Mistä kaikki alkoi: Katja lähti amerikkalaisen helikopterilentäjän matkaan muuttaen ympäri maailmaa. Hän perusti ensimmäisen digiyrityksensä kun hän oli kolmen lapsen kotiäitinä. Hänen toinen yrityksensä Skimbaco oli yksi ensimmäisiä verkkokauppoja jotka käyttivät somea markkinoinnissa - koko maailmassa. 

Katja on suomalainen liiketoiminta ja markkinointistrategi, ja sarjayrittäjä. Katja löi läpi vaikuttajana ja sosiaalisen median pioneerina jo vuonna 2008, jolloin hän oli rakentamassa Walmartille maailman ensimmäistä vaikuttajamarkkinointiin keskittyvää digitaalista strategiaa. Hän työskenteli Collective Bias-nimisessä markkinointitoimistossa auttaen rakentamaan heistä yhden Yhdysvaltojen suurimmista vaikuttajamarkkinointitoimistoista. Hän on voittanut 7 American Advertising Awards-palkintoa ja hän on ollut esillä lehdissä kuten New York Times, Forbes ja Advertising Age, ja puhunut konferensseissa ympäri maailmaa. Hänen asiakkaitaan on ollut mm. Colgate ja CoverGirl. Hän kirjoitti kirjan Instagram as your Guide to the World – How, What and Who to Search and Follow on Instagram to Help You Travel the World (2013). Katja muutti takaisin Suomeen muutama vuosi sitten. Insider Societyn lisäksi hän omistaa Skimbaco Lifestyle-blogin ja Presnal5 markkinointitoimiston.

Candice Kilpatrick Brathwaite

Mistä kaikki alkoi: yliopisto-opiskelujen jälkeen Candice muutti Aasiaan, jossa asui perheensä kanssa hän toimi kansainvälisten koulujen opettajana. Hän piti ajalta blogia, jonka menestyksen avulla hän sai ensimmäisen sisältömarkkinointityönsä muutettuaan New Yorkiin. 

Candice on amerikkalainen digitaalisen markkinoinnin strategi ja toiminut konsulttina kymmenen vuoden ajan. Candice on tehnyt sisältöstrategiaa muutamille maailman tunnetuimmille luksusbrändeille kuten BMW:lle ja Möet Chandonille, sekä lupaaville startupeille. Hän on myös toiminut Yahoo News-digitaalisessa mediassa etusivun editoijana ja luonut vaikuttajamarkkinointikampanjoita sekä digitaalisen strategian suurille kuluttajabrändeille kuten Duane Reade. Hän on kasvattanut usean eri yrityksen sometilejä saaden niille miljoonia seuraajia. Hän kirjoitti kirjan PR Secrets No One Will Ever Tell You: How Influencers Can Make Money Partnering With Brands (2014) yhdessä Betsy Smithin kanssa. Candice asuu New York Cityssä ja on kolmen lapsen äiti. 

Tilaa Sisäpiirin Briiffi