Tervetuloa

Sep 10, 2021

Insider Society on yrittäjien yhteisö ja verkkokoulualusta. Insider Societyn perustivat Katja Presnal ja Candice Kilpatrick Brathwaite, jotka ovat myös Big Rich Money - Miten tehdä yrittäjän unelmista totta- kirjan kirjoittajia. Insider Society tarjoaa tukea ja apua etenkin naisyrittäjille.

Katja Presnal ja Candice Kilpatrick Brathwaite ovat molemmat kolmen lapsen äitejä, maailmanmatkaajia ja unelmien toteuttajia. He ovat digitaalisen markkinoinnin pioneereja, jotka ovat konsultoineet niin Fortune 100-yrityksiä kuin startupeja, ja tehneet viraalikampanjoita jotka on tavoittaneet sata miljoonaa kuluttajaa.

Katja Presnal on suomalainen seitsemän American Advertising Awards-palkinnon voittaja, joka on puhunut konferensseissa ympäri maailman. Candice Kilpatrick Brathwaite on newyorkilainen markkinointistrategisti, jonka missiona on auttaa naisyrittäjiä menestymään.

Liity kansainväliseen Insider Society-ryhmään, tai liity suomenkieliseen Insider Society Finland-ryhmään

Tervetuloa!

Big Rich Money - Miten tehdä yrittäjän unelmista totta on innostava ohjekirja yrittäjille, ja näyttää konkreettisesti miten kasvatat yrityksesi seuraavalle tasolle.

 
Osta kirja

Liity uutiskirjelistalle!

Tilaa Sisäpiirin Briiffi ja olet ensimmäisten joukossa kuulemassa kivoja uutisia ja vinkkejä.

Voit peruuttaa uutiskirjeen halutessasi.